Pemasok China desain khusus nyetak kemasan teh sing bisa ditutup maneh kantong nganggo zipper kanggo kemasan panganan

Katrangan singkat:

Food grade stand up pouch populer digunakake kanggo pengepakan superfood, wêdakakêna protein, kacang, woh garing, etc. Tas ndhuwur bisa nganggo zipper lan luh kedudukan. Tas bisa gampang disegel panas. Kanggo ngarep lan mburi tas, bisa beda struktur materi nanging kekandelan kudu padha. Dadi bisa ana jendhela ing ngarep sing bisa tembus lan foil ing mburi kanggo alangi sing apik.

Ing ndhuwur tas, bisa ana bolongan bunder utawa slot euro, supaya bisa digantung ing supermarket. Uga bisa ngadeg kanthi apik ing rak barang.


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Pemasok China desain khusus nyetak kemasan teh sing bisa ditutup maneh kantong nganggo zipper kanggo kemasan panganan
Bahan Lapisan njaba kanggo cetak: MOPP, PET, NY,Lapisan tengah kanggo alangi: VMPET, NY, AL, PET, kertas Kraft

Ing Lapisan kanggo segel panas: PE, CPP

Fitur Rampung matte, ndeleng liwat jendela, sudhut bunder
Logo/Ukuran/Kapasitas/kekandelan Customized
Penanganan lumahing Gravure print, digital print, Gold foil stamp, Spot UV
Panggunaan Roti, kue, kopi, jagung, woh-wohan garing, gula, sandwich, kacang-kacangan, uyah, panganan super, bubuk protein, glepung, pedhes, lsp.
Sampel Gratis ya wis
MOQ 500 pcs
Sertifikasi ISO, BRC, QS, etc.
Wektu Pangiriman 7-15 dina kerja sawise desain dikonfirmasi
pambayaran T/T, PayPal, Kartu Kredit, Jaminan Perdagangan, Alipay, Awis, Escrow dll.Pembayaran lengkap utawa biaya piring + 30% simpenan, lan imbangan 70% sadurunge dikirim
Pengiriman Kanthi ekspres kaya DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS utawa segara utawa angkutan udara liyane

2

Fitur Produk lan Aplikasi

Rampung matte

Jendhela tembus

pojok bunder

alangi lenga. 

Kualifikasi produk

ISO-9001, BRC, SGS, FDA

Pangiriman, pengiriman lan porsi

Digital print, lead time 7-10days

Gravure print, lead time 15-20days

1.2

3

Detail Produksi

1.5
1.4

4

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

5

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Q1: Apa sertifikat sampeyan duwe?

A: Kanggo bahan mentah, kita duwe laporan tes sing diuji miturut FDA. Kanggo pabrik kita, kita wis lulus ISO 9001 lan BRC.

Q2: Pelabuhan segara sing sampeyan cedhak?

A: Pabrik kita dumunung ing kutha Huizhou, provinsi Guangdong. Iki ditutup ing pelabuhan Yantian ing Kutha Shenzhen. Kita bisa ngutip sampeyan EXW utawa FOB Shenzhen.

Q3: Apa sampeyan bisa menehi informasi kemasan nalika sampeyan ngirim rega?

A: Mesthi. Kita bisa mriksa bobot, dhaptar packing miturut ukuran tas lan materi.

Q4: Apa werna printing nggawe prabédan rega?

A: Ya, utamané kanggo jumlah cilik, prabédan bakal ketok.

Q5: Apa struktur materi beda nggawe prabédan rega?

A: Ya, materi sing beda lan ketebalan sing beda, cetakan sing beda, kabeh faktor kasebut bakal nggawe rega tas beda. Dadi yen sampeyan pengin njaluk rega final, please konfirmasi rincian ndhuwur kanggo kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita