Gambaran Umum / Profil Perusahaan

Company OverviewProfile (1)

Sapa Kita?

DINGLI PACK mimpin dening inovasi lan sihir. Fitur lan teknologi unik sing dibangun ing produk kemasan fleksibel sing unggul, kalebu film, kantong lan tas, wis ditetepake kita minangka pimpinan ing industri packaging. Pemikiran sing menang penghargaan. Kapabilitas global.

Solusi kemasan sing inovatif, nanging intuisi. Iku kabeh kedadeyan ing DINGLI PACK. 

Saiki, DINGLI PACK dadi pionir ing bidang tas kemasan fleksibel. Perusahaan spesialisasi ing akeh jinis tas lan kantong kayata kantong ngadeg, tas kopi karo katup, tas ngisor flat, tas vakum, kantong spout, gulungan dicithak nyilikake lengen klambi kanggo gendul, zippers plastik lan scoops. Perusahaan wis berkembang kanthi cepet dadi pimpinan jagad babagan tas siap-digawe karo bhinéka unparallel ukuran lan co

Kenapa Pilih kita?

1. Luwih saka 16 taun pengalaman produksi produk kemasan. Nggunakake sistem motor servo berteknologi tinggi. Tekan CE, SGS, GMP, COC, sertifikasi ITS dll.

2. Tim layanan OEM profesional, nyediakake desain paket produk gratis, macem-macem paket kustomisasi materi lan layanan saran. Duwe kemasan khusus 1000+ merek ing pirang-pirang negara lan wilayah.

3. 7 dina * 24 jam Hot-line & Layanan Email. Lan pitakon sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam.

4. Layanan sawise-sale kanthi sepenuh ati, kalebu ora ana jaminan transportasi sing rusak, pelacakan umpan balik klien, masalah pangolahan kanthi cepet, lsp.

Watch Us in Action!

DINGLI PACK dumunung ing Junyuan Industri Park, distrik Huiyang ing kutha Huizhou ing China, sing ditutup kanggo pelabuhan Yantian lan pelabuhan Shekou. Lan uga kanthi majeng peralatan, liwat 800 buruh trampil lan area pabrik watara 2000 meter persegi. Inovasi ana ing jantung bisnis kita Ora preduli apa syarat kemasan sampeyan, paket paling dhuwur bakal dikirim kanthi tepat wektu, kanthi anggaran lan persis spek. 

Watch Us in Action!

Ing DINGLI Factory, desain bisa diganti minangka saben clients'requirements, kualitas con-sistent. We nawakake spektrum lengkap solusi kothak kemasan saka kothak hadiah khusus, kothak kertas, lan kothak karton. Adat minangka jeneng kaluwihan kita, lan saben produk bisa dipersonalisasi kanthi akeh bahan kothak kaku khusus kanggo dipilih. Kita uga nyedhiyakake layanan siji-mandeg saka ngrancang, nyetak, proses-proses kerajinan, packing, nganti layanan logistik!.

Tim Kita

campany kita duwe pabrik cabang.covering area 12.000 meter persegi, karo 185 buruh trampil, piranti digital pre-press, fasilitas post-press otomatis lan ing, perusahaan kita dilengkapi uga..

Kajaba iku, kita lulus sertifikasi ISO9001: 2008. Kita njamin para pelanggan produk sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Sertifikasi FSC lan BSCI uga minangka penghargaan kita.

Minangka pabrik sing tanggung jawab lan bisa dipercaya, peduli babagan integritas, kanthi sistem manajemen kualitas sing mapan lan sistem produksi sing ramah lingkungan, wis entuk rasa hormat lan kepercayaan saka para pelanggan. 

Dadi Printer, Dadi Ahli. Pabrik kita dilengkapi mesin ROLAND sangang warna, mesin cetak UV, mesin pemotong mati otomatis, mesin kertas lipat omnipotence lan mesin pengikat lem otomatis. Kajaba iku, perbaikan manajemen ilmiah sing terus-terusan lan nambah prosedur kontrol kualitas wis ngidini kita ngoptimalake nilai pelanggan kanthi efektif kanthi netepi spesifikasi kanthi cara sing positif.

Amarga produk kualitas dhuwur lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita wis entuk jaringan dodolan global tekan Eropa, Amerika, Australia, Afrika, Jepang, lan Timur Tengah. Ing sistem manajemen modern, sing ditawakake kanggo para pelanggan ora mung produk sing berkualitas nanging uga layanan sing bisa dipercaya.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan printing lan packaging produk, pls aja ragu-ragu hubungi kita. Nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngoptimalake efisiensi, kita ngarep-arep mbangun kerjasama jangka panjang karo sampeyan.