Hubungi Kita

weildf
DINGLIPACK.LOGO

HuizhouDingli Packaging Products Co.Ltd.

alamat

Lantai 2-3, Gedung 5, Taman Industri Junyuan, Desa Baishi, Kutha Qiuchang

Telpon

Dhukungan: +86 13410678885

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita