Kemasan Perlengkapan Saben dina

  • Custom printed cosmetics makeup products makeup brush set professional packaging bag

    Produk kosmetik cetak khusus sikat dandanan set tas kemasan profesional

    Saiki, TOP PACK dadi pionir ing bidang tas kemasan fleksibel. Perusahaan spesialisasi ing macem-macem jinis tas lan kantong kayata kantong ngadeg, tas kopi karo katup, tas ngisor flat, tas vakum, kantong spout, gulungan dicithak, nyilikake lengen kanggo botol, zippers plastik lan scoops. Perusahaan wis ngembangake dhewe kanthi cepet dadi pimpinan jagad babagan tas sing wis digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing ora padha. TOP PACK didorong dening inovasi lan imajinasi. Fitur lan teknologi unik sing dibangun ing produk kemasan fleksibel sing unggul, kalebu film, kantong lan tas, wis nemtokake kita minangka pimpinan ing industri kemasan.

  • Custom printed hologram beauty spout pouch with black nozzle for body scrub, body wash, hand lotion

    Kantong spout kecantikan hologram sing dicithak kanthi nozzle ireng kanggo scrub awak, cuci awak, lotion tangan

    Kita duwe pengalaman 10 taun kanggo tas kemasan kantong spout, kita bisa nyedhiyakake kualitas stabil, percetakan warna-warni lan produksi tepat waktu.

    Kanggo print digital, MOQ 500pcs, wektu produksi 7-10 dina; Ketebalan antara 80-180 mikron.

  • Custom printed smell proof mylar plastic daily supplies packaging bags

    Custom dicithak mambu bukti mylar plastik saben dina Penyetor tas packaging

    Tas iki digawe kanthi ngarep lan foil sing cetha. Ana uga dicithak ing sisih mburi. Biasane dikemas karo tray plastik kaya sing ana ing foto kasebut. Ing ndhuwur tas ana bolongan bunder sing bisa digantung. Werna beda kasedhiya. Asring digunakake kanggo sikat kosmetik, kit sikat make up, umpan fishing, dolanan plastik, lan liya-liyane. Kanggo bahan sisih mburi, bisa dadi foil utawa holografik.