Eco loropaken 100% recyclable pla biodegradable kertas kraft warata ngadeg munggah kantong karo tutup

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran lan desain tas bisa disesuaikan ing perusahaan kita.

2

introduksi produk

Saiki, TOP PACK dadi pionir ing bidang tas kemasan fleksibel. Perusahaan spesialisasi ing macem-macem jinis tas lan kantong kayata kantong ngadeg, tas kopi karo katup, tas ngisor flat, tas vakum, kantong spout, gulungan dicithak, nyilikake lengen kanggo botol, zippers plastik lan scoops. Perusahaan wis ngembangake dhewe kanthi cepet dadi pimpinan jagad babagan tas sing wis digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna sing ora padha. TOP PACK didorong dening inovasi lan imajinasi. Fitur lan teknologi unik sing dibangun ing produk kemasan fleksibel sing unggul, kalebu film, kantong lan tas, wis nemtokake kita minangka pimpinan ing industri kemasan. Pemikiran sing menang penghargaan.

Kapabilitas global. Solusi kemasan sing inovatif, nanging intuisi. Iku kabeh kedadeyan ing TOP PACK.TOP PACK dumunung ing JunYuan Industrial Park, distrik Huiyang ing kutha Huizhou ing China, sing ditutup ing pelabuhan Yantian lan pelabuhan Shekou. Lan uga karo peralatan majeng, liwat 800 buruh trampil lan area pabrik watara 2000 meter persegi. Inovasi ana ing jantung bisnis kita. Ora preduli apa syarat kemasan sampeyan, paket paling dhuwur bakal dikirim kanthi tepat wektu, kanthi anggaran lan persis spek.

3

Parameter produk (Spesifikasi)

Item Eco loropaken 100% recyclable pla biodegradable kertas kraft warata ngadeg munggah kantong karo tutup
Bahan Plastik, Kertas Kraft, PET/PETAL/PE, MOPP/PET/PE, MOPP/PETAL/PE, PET/AL/NILON/PE, Kertas Kraft/PET/AL/PE, MOPP/Kertas Kraft/PET/PE, MOPP / Kertas Kraft / AL / PE, lsp.
Fitur Biodegradable, nontoxic, moistureproof, anti banyu
Logo/Ukuran/Kapasitas/kekandelan Customized
Penanganan lumahing Printing gravure utawa digital print
Panggunaan Roti, kue, kopi, jagung, woh-wohan garing, gula, sandwich, kacang-kacangan, uyah, panganan super, lsp.
Sampel Gratis ya wis
MOQ 500 pcs
Sertifikasi ISO, BRC, QS, etc.
Wektu Pangiriman 7-15 dina kerja sawise desain dikonfirmasi
pambayaran T/T, Paypal, Kartu Kredit, Jaminan Perdagangan, Alipay, Awis, Escrow dll.Pembayaran lengkap utawa biaya piring + 30% simpenan, lan imbangan 70% sadurunge dikirim
Pengiriman Miturut express kaya DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS utawa segara utawa frieght online liyane

Bau bukti, banyu poof. bukti Kelembapan, kualitas dhuwur, food grade, bio-degradable, recyclable, compostable

Kualifikasi produk

ISO-9001, BRC, SGS, FDA

Ngirim, ngirim lan ngladeni

Digital printing, lead time 12-15days

Printing Gravure, lead time 22-25days

10.4
10.5
10.6

4

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

5

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Apa sampeyan pabrik

Mesthi, kita minangka pabrik tas kanthi pengalaman 12 taun ing HuiZhou, sing cedhak karo
Shenzhen lan HongKong.Welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

Apa aku njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

Ya, sampel gratis kasedhiya, barang dibutuhake.

tas aluminium foil ngisor lemak, Tas Ziplock Flat Bottom, tas kemasan panganan ngisor datar, tas ziplock ngisor plastik

Apa aku bisa njaluk conto desain dhewe dhisik, banjur miwiti pesenan?

Ora masalah. Ragad nggawe conto lan pengiriman dibutuhake.

Apa aku bisa nggawe barang sing disesuaikan?

Manawa, layanan sing disesuaikan banget ditampani. tas aluminium flat ngisor, zipper flat tas kemasan ngisor, mylar panas segel flat ngisor tas kemasan pangan

Apa kita kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika pesen maneh sabanjure?

Ora, sampeyan mung kudu mbayar siji wektu yen ukuran, kriya ora ngganti, biasane ing
jamur bisa digunakake kanggo dangu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita