Tas kemasan panganan kompos sing ramah lingkungan kanggo kantong biodegradable ngisor kopi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran lan desain tas bisa disesuaikan ing perusahaan kita.

2

introduksi produk

DingLi Pack duwe pengalaman 10 taun kanggo paket plastik, paket kertas Kraft, paket biodegradable. Paket kita food grade.

Kita bisa nyedhiyani layanan paling apik, kualitas apik lan wektu produksi cepet.

3

Parameter produk (Spesifikasi)

Ukuran

ukuran

kekandelan
(mic)

Ngadeg Pouch Bag Kira-kira Bobot Adhedhasar

 

(Jembar X Dhuwur + Gusset Ngisor)

 

Biji Kopi

Bubuk protein

gula

banyu

sp1 80mm x 130mm + 50mm 100-150

40 g

50g

100 g

150 ml

sp2 110mm x 170mm + 70mm 100-150

70 g

90g

180g

250 ml

sp3 130mm x 210mm + 80mm 100-150

150g

200 g

380g

500 ml

sp4 160mmx230mm+90mm 100-150

250g

300 g

680g

750 ml

Sp5 190mm x 260mm + 100mm 100-150

500g

550g

1,1 kg

1 Ltr

Sp6 235mm x 335mm + 120mm 100-150

1 kg

1,1 kg

2,1 kg

3 Ltr

Wigati dimangerteni Amarga kepadatan akeh produk sing beda-beda, mula beda-beda gumantung saka produk
ing produk sing sampeyan bungkus. Dhuwur dimensi bisa banget +/- 5mm

 1, anti banyu;

2, tahan suhu dhuwur;

3, segel sing bisa diulang;

4, Print warna lengkap, nganti 9 warna;

5, Ngadeg dhewe;

5, Food grade.

6. Biodegradable

wuil (5)
wuil (6)

4

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

5

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

wuil (4)

6

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Apa sampeyan pabrik

Mesthi, kita minangka pabrik tas kanthi pengalaman 12 taun ing HuiZhou, sing cedhak karo
Shenzhen lan HongKong.Welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

Apa aku njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

Ya, sampel gratis kasedhiya, barang dibutuhake.

tas aluminium foil ngisor lemak, Tas Ziplock Flat Bottom, tas kemasan panganan ngisor datar, tas ziplock ngisor plastik

Apa aku bisa njaluk conto desain dhewe dhisik, banjur miwiti pesenan?

Ora masalah. Ragad nggawe conto lan pengiriman dibutuhake.

Apa aku bisa nggawe barang sing disesuaikan?

Manawa, layanan sing disesuaikan banget ditampani. tas aluminium flat ngisor, zipper flat tas kemasan ngisor, mylar panas segel flat ngisor tas kemasan pangan

Apa kita kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika pesen maneh sabanjure?

Ora, sampeyan mung kudu mbayar siji wektu yen ukuran, kriya ora ngganti, biasane ing
jamur bisa digunakake kanggo dangu

Personel kita tansah ing semangat "dandan terus-terusan lan kaunggulan", lan bebarengan karo kualitas solusi kualitas apik, rega sade sarujuk lan panyedhiya sawise-sales unggul, kita nyoba kanggo ndarbeni saben customer kang gumantung ing Good Quality China Hot Sale Tas T-Shirt Biodegradable Berbasis Pati, Tas Eceran, Tas Grosir, Tas Belanja Kompos, Tas Promosi, Tas Pembawa, Tas Kemasan Ramah Lingkungan, Yen sampeyan kepincut karo meh kabeh layanan lan produk, aja ngenteni hubungi kita . Kita wis siap mangsuli sampeyan sajrone 24 jam sawise ditampa ing panyuwunan sampeyan uga kanggo mbangun keuntungan lan organisasi sing ora winates ing wektu sing cendhak.
Good Quality China Biodegradable Bag lan rega Bag Compostable, Kita tansah nandheske ing prinsip manajemen "Kualitas pisanan, Teknologi basis, Kejujuran lan Inovasi" .We bisa kanggo berkembang solusi anyar terus kanggo tingkat sing luwih dhuwur kanggo gawe marem kabutuhan beda pelanggan .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita