Tas kemasan kopi zipper sing dicithak ing ngisor kanthi tutup kanggo biji kopi

Katrangan singkat:

Kanggo tas kemasan Kopi, gaya tas normal yaiku kantong ngadeg, kantong ngisor sing rata, kantong gusset sisih. Kantong ngisor flat sing paling populer saiki. Regane rada dhuwur tinimbang liyane. Bisa duwe zipper standar lan zipper kanthong.


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran ukuran kekandelan
(mic)
Flat Bottom Zipper Bag Kira-kira Bobot Adhedhasar
  (Jembar X Dhuwur + Gusset Ngisor)   biji kopi
sp1 90mm X 185mm + 50mm 100-150 1/4 pon (100-120g)
sp2 130mm x 200mm + 70mm 100-150 1/2 pon (227-250g)
sp3 135mm x 265mm + 75mm 100-150 1 pon (454-500g)
sp4 150mm X 325mm + 100mm 100-150 2 pon (908-1000g)

2

Fitur Produk lan Aplikasi

Babagan materi, PET / AL / PE biasane digunakake amarga duwe penghalang sing apik. Urip beting bisa luwih saka 1 taun.

Biasane kanggo tas kopi, ana siji cara katup degassing dibutuhake. Kita duwe katup lan katup standar kanthi filter kanggo pilihan sampeyan.  

1, anti banyu 

2, bukti Kelembapan

3, saku zipper

4, Stands uga amarga ngisor flat

5, katup degassing siji arah

23.2

3

Detail Produksi

23.4
23.5

4

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

5

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Q1: Bisa tas dadi matte finish?

A: Mesthi, nggilap lan matte bisa digunakake. Amarga tas ngisor warata mbutuhake suhu dhuwur kanggo segel panas, disaranake bagean gusset sisih dadi nggilap utawa dicithak nganggo tinta matte. Ngarep lan mburi bisa ing materi MOPP.

Q2: Napa ngisor warata mbutuhake 2 set piring cetak?

A: Perlu amarga proses nglereni tas, kita kudu nyetak ngarep, mburi lan ngisor bebarengan, lan 2 sisi gussets bakal dicithak bebarengan. Dadi kita kudu 2 set piring print.

Q3: Aku bisa njaluk tas sampel saka desain dhewe, lan banjur miwiti karo produksi massal?

A: Ora masalah. Pangisian daya piring cetak lan biaya sampel dibutuhake.

Q4: Apa sampeyan duwe dasi timah? Apa bisa dadi warna-warni?

A: Manawa, dasi timah standar ana ing werna ireng lan putih, kanggo werna sing disesuaikan, ana biaya tambahan.

Q5: Apa kita kudu mbayar biaya werna kanggo dasi timah maneh nalika kita reorder wektu sabanjuré?

A: Ya, amarga diprodhuksi miturut jumlah pesenan. Kita ora nyimpen stok kanggo dasi timah.

Minangka cara kanggo ketemu paling apik munggah karo kepinginan klien, kabeh operasi kita strictly dileksanakake ing baris karo motto kita "High Quality, Agresif Price, Fast Service" kanggo High Definition China Custom Printed Fish Bag Reusable Eight Side Seal Aluminium Foil Stand Up Dog Cat Pouch Zip Lock Plastic Pet Food Packaging Bag, Sampeyan ora bakal duwe masalah komunikasi karo kita. We Sincerely welcome prospek kabeh sak ndonya kanggo nelpon kita kanggo kerjasama perusahaan bisnis.
Pengemasan Panganan Cina definisi tinggi, Pengepakan Panganan, Salajengipun, kita didhukung dening para profesional sing berpengalaman lan duwe kawruh, sing duwe keahlian gedhe ing domain masing-masing. Profesional iki kerja sama kanthi koordinasi kanggo nyedhiyakake macem-macem produk sing efektif kanggo para klien.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita