Kualitas tinggi aluminium foil nggilap dicithak kunci zip transparan tas ngadeg kemasan mylar CBD

Katrangan singkat:

Kita duwe pengalaman 10 taun kanggo tas kemasan ganja, kita bisa nyedhiyakake sing paling apik layanan / kualitas apik lan wektu produksi cepet.

Kanggo print digital, Moq 500pcs, wektu produksi 7-10days;

Ketebalan: 80-180 mikron


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran ukuran kekandelan
(um)
Ngadeg Pouch Kira-kira Bobot Adhedhasar
  (Jembar X Dhuwur + Gusset Ngisor)   Tas ganja / ganja
sp1 102mm X 115mm X50mm

85mm X 130mm X 50mm

80-130 3,5g
sp2 102mm x 153mm x 50mm 80-130 7 g
sp3 128mm x 180mm x 60mm 80-130 14g
sp4 160mm X 240mm X 90mm 80-130 28 g
sp5 330mm x 394mm x 130mm 100-150 1 LB
Wigati dimangerteni Amarga kepadatan akeh produk sing beda-beda, mula beda-beda gumantung saka produk
ing produk sing sampeyan bungkus. Dhuwur dimensi bisa banget +/- 5mm

2

Fitur Produk lan Aplikasi

1, Tahan Anak 

2, ora mambu;

3, segel sing bisa diulang;

4, Print warna lengkap, nganti 9 warna;

5, Ngadeg dhewe;

6, Food grade.

1, Tutul alus

2, efek hologram

3, BOPP/MOPP (glossy & matte)

UV titik printing

Efek metalik

Tas wangun

Kualifikasi produk 

High quality glossy aluminum foil printed transparent zip lock stand up bags mylar CBD packaging (2)

3

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

4

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Miturut segara lan Express, uga sampeyan bisa milih pengiriman dening forwarder.It bakal njupuk 5-7 dina dening Express lan 45-50 dina dening segara.

Q1: Apa MOQ?

A: 500 pcs.

Q2: Bisa njaluk sampel gratis?

A: Ya, conto saham kasedhiya, barang dibutuhake.

Q3: Apa aku bisa njaluk conto desain dhewe dhisik, banjur miwiti pesenan?

A: Ora masalah. Ragad nggawe conto lan pengiriman dibutuhake.

Q4: Apa kita kudu mbayar biaya cetakan maneh nalika pesen maneh sabanjure?

A: Ora, sampeyan mung kudu mbayar siji wektu yen ukuran, kriya ora ngganti, biasane jamur bisa digunakake kanggo dangu.

Kita wis komitmen kanggo nyedhiyakake rega sing kompetitif, produk lan solusi sing apik banget, bebarengan karo pangiriman cepet kanggo 100% Asli China Kustomisasi Gula Kopi Bubuk Ngadeg Tas Ziplock karo Jendela, Kita wis siyap nawakake paling akeh Sastranegara sing migunani babagan desain pesenan kanthi cara khusus yen sampeyan butuh. Ing sawetoro wektu, kita tetep nggawe teknologi anyar lan nggawe desain anyar supaya bisa mbantu sampeyan maju ing bisnis iki.
100% Original China Zipper Bag, Mylar Bag, Kita nggabungake kabeh kaluwihan kanggo terus-terusan berinovasi, nambah lan ngoptimalake struktur industri lan kinerja produk. Kita mesthi bakal percaya lan ngupayakake. Sugeng rawuh kanggo gabung kanggo promosi lampu ijo, bebarengan kita bakal nggawe Masa Depan sing luwih apik!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita