Hot sale biodegradable stand up white craft paper bath salt packaging pouch

Katrangan singkat:

Kita duwe pengalaman 10 taun kanggo tas kemasan panganan mylar, kita bisa nyedhiyakake sing paling apik layanan / kualitas apik lan wektu produksi cepet.

Kanggo print digital, Moq 500pcs, wektu produksi 7-10days;

Ketebalan: 80-180 mikron


Detail Produk

Tag produk

1

Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran

ukuran

kekandelan
(um)

Ngadeg Pouch Kira-kira Bobot Adhedhasar

 

(Jembar X Dhuwur + Gusset Ngisor)

 

Panganan pet

sp1 80mm X 130mm + 50mm 100-130

100 g

sp2 110mm x 170mm + 70mm 100-130

180g

sp3 130mm x 210mm + 80mm 100-130

380g

sp4 160mm X 230mm + 90mm 100-130

680g

sp5 190mm x 260mm + 100mm 100-130

1,1 kg

sp6 235mm x 335mm + 120mm 100-160

2,1 kg

sp7 300mm X 500mm + 150mm 100-160

6,5 kg

sp8 380mm x 550mm + 180mm 100-160

11 kg

Wigati dimangerteni Amarga kepadatan akeh produk sing beda-beda, mula beda-beda gumantung saka produk
ing produk sing sampeyan bungkus. Dhuwur dimensi bisa banget +/- 5mm

2

Fitur Produk lan Aplikasi

Kemasan Biodegradable yaiku Berbasis Tanduran

Salah sawijining bahan dasar sing didominasi yaiku Polylactic Acid (PLA), yaiku bahan ramah lingkungan sing digawe saka tebu, pati lan jagung. PLA utamane digawe nggunakake sumber sing bisa dianyari utawa ijo. Kemasan biodegradable ora bisa didaur ulang. Iki bisa uga katon aneh, nanging tujuan kemasan biodegrdable beda karo kemasan sing bisa didaur ulang. 

Kauntungan gedhe saka PLA minangka kemasan biodegradable yaiku kemampuan adaptasi lan cara sing biasane rusak nalika katon ing lingkungan.

Hot sale biodegradable stand up white craft paper bath salt packaging pouch (2)

3

Detail Produksi

bisa dicithak

FDA Disetujui

BPA & Phthalate Free

Kajelasan Dhuwur

Serangga, jamur, jamur, lan tahan jamur

Pilihan alangi dhuwur kasedhiya

Flatness apik lan koefisien gesekan kanggo loading mesin

Panas Sealable + Tahan Luh

Hot sale biodegradable stand up white craft paper bath salt packaging pouch (1)

4

Kualifikasi produk

H1cbb0c6d606f4fc89756ea99ab982c5cR (1) H63083c59e17a48afb2109e2f44abe2499 (1)

5

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Miturut segara lan Express, uga sampeyan bisa milih pengiriman dening forwarder.It bakal njupuk 5-7 dina dening Express lan 45-50 dina dening segara.

Q1: Apa plastik kompos bakal rusak?

Bioplastik sing bisa kompos bakal rusak dadi lemah ora kaya plastik tradisional sing tahan nganti atusan taun. Umume plastik sing bisa kompos dimaksudake kanggo dikompos ing sistem kompos industri utawa komersial, lan butuh wektu luwih suwe kanggo rusak ing kahanan normal ing omah. Sampeyan uga bisa uga yen tas bakal butuh wektu suwe kanggo rusak karo produk sampeyan - gumantung saka produk sampeyan.

Q2: Apa freezer tas plastik kompos aman?

Ya, tas plastik kompos bisa disimpen ing mesin pembeku.

Q3: Apa tas plastik kompos apik kanggo panganan sing digawe panas?

Ya, tas plastik sing bisa kompos bisa tahan panganan nganti 200 derajat Fahrenheit.

Q4: Apa sampeyan bisa nemtokake prabédan antarane plastik kompos lan plastik biasa?

Ora, plastik kompos lan plastik biasa katon lan rumangsa padha.

6

Apa milih kita?

Kantong kualitas paling dhuwur kanggo apa wae sing dibutuhake proyek sampeyan

Pesenan Minimal sing sithik

Layanan Ciustomer Terbaik Absolute. Ngomong karo wong sing bener.

Percoyo Pesen Sampeyan Bakal Dilakoni kanthi bener.w


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita