Apa iku hemp

图片1
Hemp
NAMA LAIN: Cannabis Sativa, Cheungsam, Fiber Hemp, Fructus Cannabis, Kue Rami, Ekstrak Rami, Tepung Rami, Kembang Rami, Jantung Rami, Daun Rami, Minyak Rami, Bubuk Rami, Protein Rami, Biji Rami, Minyak Biji Rami , Hemp Wiji Protein Isolate, Hemp Wiji Protein Meal, Hemp Sprout, Hempseed Kue, Hemp Industri, Mazain, Semen Cannabis, Shadanaj, Shahdaneh.
Hemp minangka tanduran. Iki minangka spesies tanduran sing padha karo ganja. Nanging ora kaya ganja, Tetrahydrocannabinol (THC) minangka komponen psikoaktif utama ganja, hemp ngemot tingkat tetrahydrocannabinol (THC) sing kurang saka 0,3%.
Sah kanggo adol produk hemp lan hemp ing pirang-pirang negara.
Aja galau hemp karo hemp Kanada, agrimony hemp, ganja, utawa cannabidiol (CBD).

Hemp digunakake kanggo relaxes otot lan relieves pain lan inflammation.
Hemp digunakake kanggo nggawe kain, kosmetik, tali, tinta printer, pengawet kayu, deterjen, sabun, lan lenga lampu.

Kepiye cara kerjane?
Wiji rami ngandhut lemak, protein, lan bahan kimia liyane. Lemak ing wiji hemp bisa mbantu nyuda inflamasi (abuh). Sawetara bahan kimia ing wiji hemp mbantu ningkatake gerakan usus lan nyuda tekanan getih.
Kepiye carane kita bisa ngemas?
Desain lan ukuran sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan!
Gaya tas: Stand up bag/3 side seal bag/Flat bottom bag
/ tas ritsleting bisa digunakake maneh / tas gusset sisih
Permukaan: Lumahing tutul alus / Rampung mengkilap / Rampung matte / efek hologram / cerat UV ...
Bahan: mylar foil/kertas kraft/plastik
Kabeh ukuran bisa disesuaikan, ukuran biasa kita duwe tas polos
ing Simpenan, 3,5g 7g 14g
desain free, layanan profesional
sampel free bisa dikirim.
MOQ 1pc kanggo wiwitan, wektu timbal 5 dina kerja.
High quality glossy aluminum foil printed transparent zip lock stand up bags mylar CBD packaging (1)


Wektu kirim: Oct-19-2021